“Натхнення” 15.11.2017

“Кажуть, що мистецтво — це таємнича розмова художника із глядачем. Творчість не обирають логікою. В неї закохуються всім серцем!
15 листопада 2017 року  відкрилась виставка “НАТХНЕННЯ”. На виставці були представлені не просто картини – це тонкі ниточки душі, це думки,мрії і спогади художниць. Вільні душею,закохані в мистецтво,такі дивовижні, такі щирі і рідні мої дівчатка. Кожна картина викохана і залюблена,кожна така незвичайна,така неймовірна, як і їх авторки.
Написані з натхненням картини ми  презентувати у Галереї народного мистецтва. 
Знайомлячись з картинами, пам’ятайте, що натхнення — це невід’ємна частина будь-якої справи. З натхненням можна створювати живопис, музику і поезію, робити повсякденні справи чи досягати професійного успіху. З натхненням потрібно жити з ранку до вечора!”

Так ми відкрили цю довгоочікувану і бажану і викохану виставку.Хочу додати,що на цьому ми не зупинимось, і творитимем й надалі.Було представлено 54 картини,з яких лиш 3 мої а решта моїх таких здібних,натхненних і творчих учениць!

Хочу подякувати тим особливим людям які допомагали створити свято “Натхнeння”.
Наша квіточка вeдуча Юлія Горб, яка сама начe вийшла з картини😘
Улюблeний і чарівний Bogdin Podrigi, який підкорив всі дівочі сeрця своєю музикою😊
Просто нeймовірна фотограф Kor Al, Альоночка змогла піймати кожну щасливу посмішку свята😘
Фотозона від фотостудіі Lumina з казковими квітами😍
ДЯКУЮ!
Дякую, за тe що розділили нашe щастя!

This entry was posted in Новости and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *